GivaCard is jouw partner in cadeaukaarten

Verkoop snel en eenvoudig je eigen cadeaukaart. Online en fysiek. GivaCard regelt het hele proces voor je: van ontwikkeling van de cadeaukaart met verpakking in jouw look en feel, tot en met de verzending, afhandeling en administratie van jouw cadeaukaart. Eenvoudiger kan niet. 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Het begint met het ontwikkelen van je cadeaukaart en verpakking in jouw eigen look en feel.

Eigen ontwerp

Het uitgeven van een eigen, unieke cadeaukaart begint natuurlijk met het ontwikkelen van de cadeaukaart in jouw look en feel. Wil je een bijpassende verpakking, dan ontwikkelen we deze ook in het ontwerp van je keuze. 

Online widget 

De unieke cadeaukaartenwidget PUSH plaats je eenvoudig als button op je eigen website. Via de button opent een mini-webshop waarin de klant in slechts 4 stappen jouw cadeaukaart kan bestellen. De installatie is eenvoudig, maar mocht het nodig zijn, dan helpen we je uiteraard graag. GivaCard regelt afhandeling en de verzending van de cadeaukaart. 

Display-materiaal

Voor het presenteren van je eigen cadeaukaart of voor het aanbieden van populaire cadeaukaarten van andere, landelijke retailers in jouw winkel, heeft GivaCard de Gift Card Mall. Deze display van 190x40x40 cm plaats je op een prominente plek in je winkel om zo je omzet te verhogen.

Geen extra investering in apparatuur

GivaCard levert je de software die nodig is voor het op- en afwaarderen van de cadeaukaarten. Hierbij sluiten wij aan op de apparatuur die je al hebt. Je hebt alleen een CCV-pinautomaat, kassasysteem, smartphone/tablet, pc of laptop nodig. Daarnaast werken wij met vele Payment Service Providers samen voor het verzilveren van jouw cadeaukaart in jouw webshop. Zo kun je dus je eigen cadeaukaart uitgeven zonder extra te investeren in dure hardware.

Geen extra administratie

GivaCard regelt de verzending van de bestelde cadeaukaarten voor jou en verzorgt de administratie. Alles cadeaukaarten worden in het giftcard systeem geregistreerd en bijgehouden. Iedere maand ontvang je een rapportage van bestelde en verzilverde cadeaukaarten. Zo weet je precies welk tegoed je hebt uitstaan. Dat is wel zo overzichtelijk en het bespaard je enorm veel tijd en administratie. Zo kan jij je blijven focussen op jouw klanten. 

Vergroot je omzet

GivaCard ondersteund je bij de verkoop van jouw eigen cadeaukaart. We zorgen ervoor dat jij je cadeaukaarten netjes kan presenteren in jouw winkel of restaurant én op de website. Daarnaast kunnen we jouw cadeaukaart toevoegen aan onze verkoopkanalen. 

Deze klanten gingen je voor

Iedere ondernemer kan profiteren van een eigen cadeaukaart. Of je nu een restaurant, bloemenzaak, kledingwinkel, lunchroom of kapsalon hebt. Deze horeca- en retailondernemers gingen je voor:

Maria Mulder
Leidinggevende bij IJstijd IJssalons

“De cadeaukaarten van GivaCard
geven ons overzicht en
duidelijkheid.”

Vivian Diephout
Eigenaar Hotel & Brasserie Katoen

“De gestructureerde administratie van onze cadeaubonnen geeft ons meer controle.”

Dennis van den Dikkenberg
Vuur&Rook

"Het gedegen giftcard systeem van GivaCard was een reden om twee jaar geleden de samenwerking aan te gaan.” 

Ga vandaag nog voor die extra omzet en kies voor het uitgeven van je eigen cadeaukaart!

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud