Eigen cadeaukaart verkopen

Je eigen cadeaukaart uitgeven in jouw eigen huisstijl en verkopen in jouw eigen winkel of webshop?
GivaCard is jouw partner in cadeaukaarten en biedt de beste cadeaukaart oplossingen. 

Wij ondersteunen je bij elke stap die je nodig hebt bij de verkoop van je eigen cadeaukaart. Van het ontwerpen van je eigen cadeaukaart in jouw huisstijl tot aan de verkoop. Kies nu voor onze complete en voordelige cadeaukaart oplossingen en zeg hallo tegen nieuwe klanten én een hogere omzet voor jouw winkel of webshop!   

Voordelen

Profiteer van de voordelen van een eigen cadeaukaart:

Je eigen cadeaukaart uitgeven in jouw huisstijl

Je cadeaukaart verkopen en accepteren in je eigen winkels én webshop

Verkoop en verzilvering zonder extra apparatuur

Vergroot je traffic en je omzet

Jouw cadeaukaart ook te koop via andere verkoopkanalen

Inzicht in verkochte en verzilverde cadeaukaarten

Laat jouw onderneming groeien met jouw
eigen cadeaukaart

Jouw cadeaukaart verkopen met onze oplossing 

Met onze ondersteuning bij het verkopen van jouw eigen cadeaukaart kijken we verder dan alleen het uitgeven van een digitale of fysieke cadeaukaart. Met het cadeaukaartenconcept van GivaCard zijn wij actief betrokken bij de branding van jouw onderneming. Samen zorgen we ervoor dat jouw eigen cadeaukaart bijdraagt aan de optimale groei van je onderneming.

Lees meer over onze:

Fysieke cadeaukaart

Cadeaukaartwidget PUSH

Hoe het werkt

Tarieven

 Handgeschreven cadeaubon verkopen? Niet meer van deze tijd!  

Verkoop jij nog steeds handgeschreven cadeaubonnen? Wist je dat dit zeer fraudegevoelig is en dat je stiekem heel veel tijd kwijt bent aan de administratie hiervan?
Een handgeschreven cadeaubon verkopen in je winkel of restaurant is niet meer van deze tijd. Door je eigen professionele cadeaukaart bij GivaCard te laten maken en uit te geven zal je meer omzet en winst boeken en uiteraard je klant er blij mee maken. 

Wil je ook jouw eigen cadeaukaart maken en verkopen via je eigen website? En ervoor zorgen dat je klanten jouw cadeaukaart online kunnen verzilveren? Stap dan eenvoudig over op het giftcard systeem van GivaCard en ga je eigen cadeaukaart verkopen zonder fraude en administratieve rompslomp. 

GivaCard biedt dé totaaloplossing zodat jij eenvoudig je eigen cadeaukaart zelf kan maken en uit kan geven. We ondersteunen bij het ontwerp van jouw eigen cadeaukaart in je eigen huisstijl en zorgen ervoor dat je deze op een mooie manier kan presenteren in je winkel of restaurant. 

Met ons ontwikkelde giftcard systeem zijn jouw cadeaukaarten gemakkelijk met je huidige apparatuur te koppelen. Je hoeft dus niet te investeren in externe apparatuur. Het opwaarderen van je eigen cadeaukaart is snel regeregeld en je klanten kunnen deze in meerdere keren verzilveren. Dit kan in alle vestigingen van jouw onderneming en via de website.
Natuurlijk gebeurt dit veilig en vertrouwd. 

Met GivaCard verkoop je meer cadeaukaarten, wordt er minder fraude gepleegd, wordt er minder fraude gepleegd, heb je de volledige controle en inzichten, heb je tevreden klanten en meer omzet.

Jouw eigen cadeaukaart

Wil je ook profiteren van een eigen cadeaukaart? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. 

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud