GivaCard

Uw partner in cadeaukaarten

Distributie van uw cadeaukaart

Wilt u een cadeaukaart breedschalig in de markt zetten? Maak dan gebruik van het fysieke en online verkoop- en distributienetwerk van GivaCard. GivaCard is de enige onafhankelijke distributeur van cadeaukaarten in Nederland. Hierdoor zijn we niet gebonden aan één specifieke logistieke of technische dienstverlener. Ons netwerk bestaat uit een aantal grote online platformen en daarnaast zijn wij aangesloten op meer dan 4000 fysieke locaties in Nederland. Denk hierbij aan tankstations, supermarkten en tabaks- en gemakswinkels. Daarnaast zijn wij online aangesloten via de volgende webshops: Opladen.nl, Cadeaukaart.nl, Bol.com en Giftcards.nl.

Bekijk hieronder het gehele aanbod.

Online

Opladen.nl beschikt over een ruim assortiment aan cadeaukaarten en biedt de klant de mogelijkheid om de kaarten te personaliseren door middel van een tekst of kaart.
Cadeaukaart.nl beschikt over een assortiment met 75 cadeaukaarten. Cadeaukaart.nl biedt consumenten de mogelijkheid om de cadeaukaart te laten verpakken in een luxe cadeauverpakking met bijvoorbeeld chocolade of een fles champagne.
GiftCards.nl beschikt over een ruim assortiment aan cadeaukaarten. Ook Giftcards.nl biedt de klant de mogelijkheid om de cadeaukaart te laten verpakking in een luxe cadeauverpakking met bijvoorbeeld chocolade of een fles champagne.
Ook Bol.com, met een totaal van bijna 27 miljoen bezoeken per maand, beschikt over een ruim assortiment aan cadeaukaarten.

Retail

Tankstations

Supermarkten

Overige

Wilt u meer te weten komen over onze diensten?

Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u meer weten?