Uw eigen closedloop kaart uitgeven
GivaCard is door ondernemers in het midden-en kleinbedrijf geïnspireerd geraakt om voor het MKB een closedloop kaart te ontwikkelen. Hieruit is Gift in a BOX ontstaan. Gift in a BOX geeft u de mogelijkheid om uw eigen closedloop kaart met uw eigen look en feel uit te geven, die alleen in uw fysieke winkel(s) en webshop(s) te verzilveren is. Met de luxe verpakking maakt u het cadeau helemaal compleet. Bovendien krijgt u de software in huis om deze kaarten in uw winkel te activeren. Een closedloop kaart levert u meer traffic naar uw (online) winkel. Indien u een closedloop kaart wilt uitgeven die landelijk verkrijgbaar of verzilverbaar moet zijn, neem dan contact met ons op zodat wij u hierin kunnen adviseren.
 
closedloop kaart hoe werkt het?
Alle benodigdheden om uw eigen closedloop kaart te kunnen opwaarderen en te verzilveren heeft u al in huis. Het opwaarderen en verzilveren van de closedloop kaart kan via een CCV pinautomaat, kassasysteem of via een beveiligde webpagina. Bent u al in het bezit van een CCV pinautomaat of een geschikt kassasysteem? Wij sluiten uw apparaten kosteloos aan op de software. Beschikt u niet over deze middelen? Geen probleem, u kunt gemakkelijk uw closedloop kaart beheren via uw beveiligde webpagina.
Het opwaarderen van de closedloop kaart kan vanaf €2.50 tot een maximum wat u bepaalt. Daarnaast zijn de kaarten herlaadbaar indien u dit wenst. Maandelijks ontvangt u van ons een rapportage van het aantal en de waarde van de verkochte en verzilverde cadeaukaarten per filiaal. Hierin ziet u ook de floatwaarde: alle tegoeden die op dat moment uitstaan.