GivaCard

Uw partner in cadeaukaarten

Cadeaukaarten verkopen

Bent u een winkelier, een inkooporganisatie of een ander samenwerkingsverband en overweegt u uw assortiment uit te breiden? Wellicht is de verkoop van cadeaukaarten een mooie en passende aanvulling op uw bestaande producten. Cadeaukaarten zijn het ideale geschenk voor elke gelegenheid en bovendien verkrijgbaar voor elk budget. Giftcards bieden de ontvanger een stuk flexibiliteit en gemak. Voor winkeliers biedt GivaCard de mogelijkheid om cadeaukaarten aan te bieden aan klanten via de Gift Card Mall. Dit is een molen met een variërend aanbod van cadeaukaarten, beltegoed en verpakkingen van derden. De cadeaukaarten kunnen over het algemeen opgewaardeerd worden met elk gewenst bedrag tussen de €10 en €150.

 

Gift Card Mall

De molen heeft circa het volgende formaat: 40 cm x 40 cm x 190 cm (bxdxh).

De molen wordt compleet met inhoud bij u afgeleverd. GivaCard verzorgt het optimale schappenplan, pos-materiaal en houdt u op de hoogte van het laatste nieuws.

Het assortiment:

Het assortiment van de Gift Card Mall bestaat onder andere uit cadeaukaarten van grote winkelketens, thematische cadeaukaarten, toegangscadeaukaarten, belevenisbonnen en optioneel beltegoed en prepaid betaalkaarten. Hieronder ziet u een selectie van cadeaukaarten uit het assortiment:

Alle voordelen op een rijtje:

  • Uitgebreid assortiment
  • Interessante marges
  • Traffic generator voor uw winkel
  • Verrekening wekelijks achteraf, via automatische incasso, op basis van de verkoop. Dus geen investering vooraf
  • Eenvoudig nabestellen van (extra) voorraad

Zij gingen u voor:

 

Uitstekende klantenservice en bijzonder snelle levering!”

Boekhandel Kees Terwijde

Wilt u meer te weten komen over onze diensten?

Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u meer weten?