GivaCard

Uw partner in cadeaukaarten

Snelle levering

Ruim assortiment

Klantvriendelijk

Cadeaukaart verkopen

Bent u een winkelier, een inkooporganisatie of een ander samenwerkingsverband en wilt u in de toekomst een soort cadeaukaart verkopen om uw assortiment uit te breiden? Wellicht is het verkopen van cadeaukaarten van derden een mooie en passende aanvulling op uw bestaande winkelaanbod. Cadeaukaarten zijn sinds jaar en dag een perfect geschenk voor iedere gelegenheid en bovendien verkrijgbaar voor ieder budget.

 

Meer dan één cadeaukaart verkopen met de Gift Card Mall

Bij GivaCard bent u aan het juiste adres voor het uitbreiden van uw assortiment met cadeaukaarten. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om cadeaukaarten, beltegoed en vouchers van derden te verkopen met de Gift Card Mall. Het is een kant-en-klare oplossing waarbij u als onafhankelijke of individuele winkelier zijnde een display ontvangt met een compleet aanbod aan producten en vanzelfsprekend de software om deze producten te verkopen. In de Gift Card Mall treft u onder andere de volgende cadeaukaarten van derden die u kunt verkopen:

  • Cadeaukaarten van winkelketens: Media Markt, De Bijenkorf, HEMA, Intratuin, et cetera.
  • Thematische cadeaukaarten: De Nederlandse boekenbon, Nationale Tijdschriften bon, Nederlandse sauna cadeaubon, Restaurant Cadeau, et cetera.
  • Toegangscadeaukaarten: dierentuinen, attractieparken, et cetera.
  • Belevenis cadeaukaarten: GiftForYou.
  • Prepaid betaalkaarten: Paysafe cards.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van cadeaukaarten van derden die u kunt verkopen in uw winkel.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw onderneming

Het is duidelijk dat consumenten een ruime keuze aan cadeaukaarten hebben met de Gift Card Mall. Ontvangt u graag meer aanvullende informatie over de Gift Card Mall of heeft u vragen over het verkopen van een cadeaukaart? Dan zijn wij bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 026 37 94 376.

Wilt u meer te weten komen over onze diensten?

Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u meer weten?