GivaCard

Uw partner in cadeaukaarten

Snelle levering

Ruim assortiment

Klantvriendelijk

Cadeaukaart maken

Wilt u een cadeaukaart of giftcard laten maken met de look en feel van uw eigen onderneming? Omdat u uw assortiment wilt uitbreiden? Of omdat u meer traffic naar uw winkel of webshop wilt genereren? Dan kiest u voor Gift in a BOX van GivaCard. Hierbij kunt u zelf uw giftcard maken en consumenten kunnen deze cadeaukaart enkel in uw winkel of webshop verzilveren. Eén ding is zeker: Gift in a BOX is een waardevolle toevoeging op uw assortiment.

Laat een cadeaukaart maken met uw eigen look en feel

Een cadeaukaart is een enorm populair geschenk in Nederland en dat weet u als ondernemer als geen ander. Daarom kan een giftcard van uw eigen onderneming niet ontbreken. Cadeaubonnen laten maken met uw eigen look en feel hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn als u kiest voor Gift in a BOX van GivaCard. Wij leveren namelijk de cadeaubonnen die u op maat heeft laten maken, het systeem, de verpakkingen en de rapportages. Ook heeft u alle benodigdheden voor het opwaarderen en verzilveren al in huis, want u heeft alleen een CCV pinautomaat, beveiligde webpagina of kassasysteem nodig. Daarbij ontvangt u maandelijks een rapportage met het aantal verkochte en verzilverde cadeaubonnen. Naast dat u geen omkijken heeft naar de administratie en u alle benodigdheden al in huis heeft, biedt het laten maken van een giftcard die thuishoort in de huisstijl van uw onderneming nog meer voordelen:

  • Presenteerbaar op de winkelvloer;
  • Verhoogt winst en omzet;
  • Verzilverbaar in webshop;
  • Vrije waarde van opwaarderen;
  • Vrije waarde van verzilveren;
  • Bruikbaar voor retourgoederen.

Kies een voor een proefabonnement en ervaar de voordelen

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie ook zo benieuwd geworden of Gift in a BOX past bij uw onderneming? Vraag dan direct een startpakket aan door te bellen naar 026 37 94 376 en u zult direct de voordelen ervaren. Uiteraard bent u ook van harte welkom om contact op te nemen bij vragen over het op maat laten maken van cadeaubonnen.

 
Andere interessante pagina's

Wilt u meer te weten komen over onze diensten?

Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u meer weten?