Snelle levering

Ruim assortiment

Klantvriendelijk

Administratiesysteem cadeaukaarten

Wanneer u overweegt om gift cards toe te voegen aan uw assortiment, houdt u ook rekening met een specifiek administratiesysteem voor cadeaukaarten dat benodigd is. Bekijk daarom eens de mogelijkheden van Gift in a BOX van GivaCard. Gift in a BOX is speciaal ontwikkeld voor het MKB waarbij u de mogelijkheid heeft om uw eigen gift card geheel in stijl uit te geven. Hierbij leveren wij van GivaCard u het systeem voor de administratie, rapportages, gift cards én verpakkingen. Zo worden al uw zorgen uit handen genomen en doet u waar u goed in bent: verkopen.

Gift in a BOX: het juiste administratiesysteem voor cadeaukaarten

Wanneer u kiest voor Gift in a BOX heeft u alle benodigdheden voor het opwaarderen en verzilveren van gift cards al in huis. De cadeaukaarten met uw eigen look en feel kunnen eenvoudig worden opgewaardeerd en verzilverd via een kassasysteem, CCV pinautomaat of beveiligde webpagina. Bovendien kunt u uw assortiment uitbreiden met gift cards zonder dat u handmatig de administratie hoeft bij te houden. U ontvangt namelijk maandelijks van ons een rapportage van het aantal verkochte en verzilverde cadeaukaarten in uw administratiesysteem van Gift in a BOX. Bovendien ziet u hierin ook de floatwaarde. Oftewel, de tegoeden die op dat moment uitstaan.

Meer informatie? Bel ons!

Naast dat u bij GivaCard kunt kiezen voor zelf ontworpen gift cards, kunt u ook kiezen voor een tal van andere cadeaukaarten, zoals van Bol.com, HEMA of Media Markt. Wij zijn u graag van dienst als het aankomt op het uitbreiden van uw assortiment met cadeaukaarten. Wenst u meer informatie over het uitgeven van zelf ontworpen gift cards? Of wilt u meer weten over het administratiesysteem voor cadeaukaarten? Neem gerust contact met ons op via 026 37 94 376.

 
Andere interessante pagina's

Ook een eigen cadeaukaart uitgeven?

Wilt u meer weten?