Top Vijf Cadeaukaarten voor Valentijnsdag

31 januari 2022

Over twee weken is het alweer zover: Valentijnsdag! Op deze speciale dag geven geliefden elkaar extra aandacht met bloemen, kaarten, cadeaus of cadeaukaarten! Cadeaukaarten als Valentijnscadeau worden steeds populairder. Daarom hebben wij de 5 beste cadeaukaarten uit onze molen uitgekozen en hieronder opgesomd!

1.    BeautyCadeau

Van wellness tot beauty producten. Beauty Cadeau is de perfecte cadeaukaart voor iedere beauty. Deze veelzijdige cadeaukaart is bij verschillende wellness centra en cosmetica winkels te gebruiken. Voor rust en ontspanning kan de cadeaukaart gebruikt worden bij Elysium, Veluwse Bron of Sunday’s. Voor beauty en verzorging kan de cadeaukaart gebruikt worden bij Ici Paris XL, Rituals, Parfumado, The body Shop of Boozyshop. 

2.    GiftForYou – Wellness & Beauty

Met deze GiftForYou zit de gever ook altijd goed! Met het wellness & beauty arrangement is er een ruim aanbod aan belevenissen. Van een dagje sauna tot verschillende beautybehandelingen, massages en overnachtingen in wellnesshotels. 

3.    Douglas cadeaukaart

Met de Douglas giftcard geeft de gever een cadeau dat vele wensen vervult! Een cadeaukaart voor pure luxe en daarbij ook de persoonlijke vrijheid om de ontvanger zijn eigen cadeau te laten uitzoeken. De cadeaukaart is in te wisselen in alle Douglas winkels en online op www.douglas.nl. 

4.    Diner Cadeau

Dé nummer 1 diner bon van Nederland! Diner Cadeau is de cadeaukaart voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. Een romantisch en smakelijk diner naar keuze bij meer dan 3000 deelnemende restaurants!

5.    Fashion Giftcard

Voor de echte shopliefhebber bied je natuurlijk de Fashion Giftcard. Deze cadeaukaart is te gebruiken bij vele fashion stores, zowel off- als online. Denk aan winkels als Zalando, Siebel Juweliers, Shoeby, de Bijenkorf, Only for men, Wehkamp en nog veel meer mooie fashion winkels. 

Zelf cadeaukaarten verkopen in jouw winkel?

Zou jij deze populaire cadeaukaarten willen verkopen in jouw winkel? GivaCard levert een mooi assortiment cadeaukaarten in een mooie GiftCard Mall. Op deze manier kan je eenvoudig cadeaukaarten verkopen in jouw winkel. Cadeaukaarten verkopen in jouw winkel is een mooie aanvulling op je assortiment en zorgt voor extra omzet.

Ga nu zelf cadeaukaarten verkopen!

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud