Top 5 cadeaukaarten voor Moederdag

19 april 2022

Op 8 mei is het alweer zover: Moederdag! Op deze speciale dag worden alle moeders in het zonnetje gezet met bloemen, cadeaus of cadeaukaarten! Cadeaukaarten als cadeau voor de Moederdag worden steeds populairder. Daarom zetten wij nu de vijf beste cadeaukaarten uit onze Giftcard Mall hier even op een rijtje! 

1. DE Cadeaukaart

Dé leukste cadeaukaart van Nederland, zeker ook voor Moederdag! Want deze kaart is namelijk direct te besteden bij meer dan 5000 (online) winkels. Met deze cadeaukaart kunnen moeders bijna alles: uiteten, relaxen, winkelen, een weekendje weg. Dit is een ideale cadeaukaart om aan te bieden voor Moederdag!

2. Zalando cadeaukaart

Voor de fanatieke shopliefhebber bied je de Zalando cadeaukaart. Hiermee bied je namelijk meer dan alleen maar kleding. Accessoires, schoenen, sportartikelen. Je kan het zo gek niet bedenken of Zalando heeft het. Hiermee zijn de mama’s ook helemaal vrij in hun shopkeuze.

3.  Douglas cadeaukaart

Met de Douglas cadeaukaart geeft de gever een cadeau dat vele wensen vervult! Een cadeaukaart voor pure luxe en daarbij ook de persoonlijke vrijheid om moeders een eigen cadeau te laten uitzoeken. De cadeaukaart is in te wisselen in alle Douglas winkels en online op douglas.nl.

4. Intratuin cadeaukaart

De Intratuin cadeaukaart is in het voorjaar een heerlijk cadeau voor Moederdag. Hiermee kunnen moeders heerlijk uit hun dak gaan! Met deze cadeaukaart kan de gelukkige mama zelf haar perfecte tuingereedschap, plantenpotten en bloemen uitkiezen. Daarnaast kan ze ook een ruim aanbod kamerplanten of woonaccessoires uitkiezen. De Intratuin cadeaukaart is bij alle vestigingen van Intratuin te gebruiken, in Nederland en België, en ook in de bijbehorende horeca en webshop!

5. Wellness & Beauty - GiftForYou

Met de Wellness & Beauty cadeaukaart van GiftForYou zit de gever ook altijd goed! Met het wellness & beauty arrangement is er een ruim aanbod aan belevenissen. Van een dagje sauna tot verschillende beautybehandelingen, massages en overnachtingen in wellnesshotels. 

Zelf cadeaukaarten verkopen in jouw winkel?

Wil jij deze cadeaukaarten in jouw winkel verkopen? GivaCard levert een compleet assortiment cadeaukaarten in de GiftCard Mall. Zo kan jij nu eenvoudig cadeaukaarten verkopen in je winkel. Neem vrijblijvend contact met ons op en wellicht staat de GiftCard Mall binnenkort ook bij jou in de winkel.

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud