Op tijd je Sint- en Kerstcadeau in huis?

01 november 2021

Het lijkt misschien nog ver weg, maar het kan verstandig zijn om nu alvast na te denken over wat je wil schenken tijdens de feestdagen. Vanaf vandaag loopt al de campagne ‘Wees Voorbereid – Bestel op tijd.’ Er wordt weer grote drukte verwacht met het online bestellen van cadeaus en daarom zet Thuiswinkel Waarborg samen met de hele branche een campagne op. 

Sinds de lockdown bestellen consumenten structureel meer online. De feestdagenpiek komt hier nog bovenop. Er wordt tijdens de feestdagenperiode een omzetstijging van gemiddeld 70% ten opzichte van de reguliere verkoop verwacht. Met de campagne wil Thuiswinkel Waarborg de consument dus stimuleren om op tijd te bestellen en teleurstelling van uitverkochte cadeaus of te late levering voorkomen. 

Daarnaast verschenen afgelopen maand ook berichten in de media over vertragingen van de levering van Sint- en Kerstcadeaus vanuit China. Ga jij dus nu al op jacht naar jouw Sint- of Kerstcadeau? 

De cadeaukaart is een fantastisch last minute cadeau

Vanuit GivaCard willen we erop attenderen dat een cadeaukaart altijd een goed cadeau is. Voor elk Sint- en Kerstcadeau wat je kan bedenken zijn veel verschillende cadeaukaarten beschikbaar. Geef een leuk cadeau zonder stress. Geef een cadeaukaart. Via onze cadeaukaarten website Cardman.nl kun je eenvoudig cadeaukaarten bestellen. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag nog met PostNL verstuurd. Of ontvang de digitale cadeaukaart direct per e-mail! Een groot assortiment cadeaukaarten, een goed cadeau voor elke gelegenheid. 

Wil jij als ondernemer het jouw klanten ook gemakkelijk maken en dus je eigen cadeaukaart aanbieden? GivaCard ondersteunt je bij het maken van je eigen cadeaukaart en verpakking, volledig in jouw huisstijl. Met onze cadeaukaart oplossingen zijn de cadeaukaarten gemakkelijk met je huidige apparatuur te activeren. Je hoeft dus géén extra investering meer te doen. Het opwaarderen van de cadeaukaart is snel geregeld en je klanten kunnen deze in meerdere keren verzilveren. Wij zorgen daarnaast ook voor promotiemateriaal zodat je de cadeaukaarten actief en op een mooie manier kan presenteren in jouw winkel of restaurant. Een cadeaukaart laten maken met eigen logo en uitgeven kan in al je vestigingen én online via de webshop. Uiteraard regelen wij dit veilig en betrouwbaar met ons giftcard systeem

Maak het je klanten makkelijk met de feestdagen en ga voor de professionele cadeaukaart oplossing van GivaCard! 

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud