Geef lievelingsbloemen met een bloemen cadeaukaart

13 januari 2022

Aankomende zaterdag is het Nationale Tulpendag! Op deze bijzondere dag viert Nederland de start van het tulpenseizoen. Dit betekent dat vanaf zaterdag 15 januari er weer overal tulpen te koop zijn. Speciaal daarom zoomen wij in dit artikel in op de eigen cadeaukaart in de bloemenbranche!

Waarom een bloemen cadeaukaart?

Met een eigen bloemen cadeaukaart geven jouw klanten altijd iemands lievelingsbloemen! Hiermee bied je altijd een goed cadeau. Of het nu een cadeau is voor een verjaardag, verhuizing, geboorte, jubileum of gewoon zomaar. Van bloemen wordt iedereen blij en een bloemen cadeaukaart is een schot in de roos! De ontvanger kan namelijk zijn favoriete bloemen of plant uitzoeken. Dus met een eigen bloemen cadeaukaart bied je altijd lievelingsbloemen.

Als ondernemer en bloemist voeg je de eigen cadeaukaart toe aan je assortiment omdat….

  • het voor je klanten best lastig kan zijn om voor een ander bloemen uit zoeken
  • de ontvanger al zoveel bloemen krijgt
  • jouw klant niet weet wat iemand lievelingskleur is
  • jouw klant weet dat de ontvanger graag naar de bloemenwinkel gaat
  • jouw klant een cadeau wilt geven dat echt past bij de ontvanger

Een aantal ondernemers hebben de eigen cadeaukaart al aan het bloemenassortiment toegevoegd. Hieronder lees je hoe zij de eigen cadeaukaart aan hun klanten aanbieden.  

DFM Bloemen & Planten

DFM Bloemen & Planten is een bloemen en plantzaak met zowel een winkel als een webshop. Ze bieden een breed assortiment met bloemen en planten voor binnen en buiten. De bloemenzaak heeft de eigen cadeaukaart toegevoegd aan het assortiment. Zowel in de winkel, als online met onze cadeaukaartwidget PUSH, als via Cardman.nl wordt de cadeaukaart verkocht. Wegens corona zien ze nu een duidelijke toename in de verkoop van de eigen cadeaukaart. Mensen willen toch iemand een leuk cadeau geven. Omdat de winkels nu dicht zijn is de online verkoop van de cadeaukaart enorm populair.  

Berry’s bloemenshop

Bij Berry’s bloemen ben je voor verschillende bloemstukken aan het juiste adres. Met meerdere winkels bieden ze mooie en verse bloemen aan hun klanten. Daarnaast kunnen boeketten ook online besteld worden in de webshop. De eigen cadeaukaart van Berry’s bloemenshop zijn in de winkels en online via Cardman.nl verkrijgbaar.  

Bloemenhuis Duivenvoorde

Bloemenhuis Duivenvoorde is de bloemenspeciaalzaak van Wassenaar. Daarnaast zijn ze ook lid van Fleurop. Voor elke gelegenheid bieden ze bloemen in de winkel en via de webshop. De eigen cadeaukaart is toegevoegd aan het assortiment en wordt verkocht in de winkels. Op de website kan de ontvanger snel en eenvoudig het saldo van de cadeaukaart controleren. Daarnaast wordt de eigen cadeaukaart ook online verkocht via Cardman.nl

Wil jij met jouw bloemenzaak je eigen cadeaukaart uitgeven?

Wil jij de eigen cadeaukaart toevoegen aan jouw bloemenassortiment? Maak jouw klanten nu blij met jouw eigen cadeaukaart! Wens je informatie of advies over het opzetten van je eigen cadeaukaart? Neem gerust contact met ons op. Wij ondersteunen je hierin graag!  

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud